Благодарение на високо технологичното оборудване: системи за хидравлично и механично коригиране геометрията на автомобила, последно поколение камера за изпичане на лаковите покрития, лазерни технологии и др. в съчетание с високата квалификация, майсторство и естетически усет на специалистите, в сервизите Оптела се извършват най-качествените автотенекеджийски и автобояджийски услуги в региона. За феновете на автомобилния тунинг, в дизайнерското студио на сервизите "Оптела студио", можете да получите най-оригиналното решение за превръщането на колата Ви в колата на Вашите мечти.


Изработването на специфични детайли и елементи за външния тунинг на автомобилите се извършва от ТЕХНОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР ЗА РЯЗАНЕ И ЗАВАРЯВАНЕ JOB SHOP "OPTELA". Центърът е специализиран в проектиране и производство на изделия от листова ламарина, полимерни и други неметални плоскости.

Набора от машини позволява извършването на практически всички необходими операции по обработка на листов материал до добиване на завършен вид на изделието. Екип от висококвалифицирани инженери проектанти се грижат идеите на нашите клиенти да се реализират бързо, икономично и качествено.