Автосервиз Оптела предлага автотенекеджийски и автобояджийски услуги, като доверен сервиз на осем застрахователни компании.

Автосервиз Оптела предлага тенекеджийски и бояджийски услуги по сключени договори с осем застрахователни компанииза за доверен сервиз. Ако Вашият автомобил е със сключено автокаско, в случай на нанесена щета и при необходимост от ремонт покриващ се от застрахователната компания, то Вие сте добре дошли при нас.

Автосервизът разполага със специално обособен и оборудван за целта участък с подемници, стенд за разпъване на тежко катастрофирали автомобили, стендове за реглаж на геометрията, участък за подготовка на автомобилни бои, камера за боядисване FIRAT. Услугите, които се предлагат са: възстановяване на катастрофирали леки и тежкотоварни автомобили; възстановяване на части и елементи по купето на автомобила; подготовка и цялостно боядисване на автомобили; частично боядисване на определени детайли от автомобила.

Общозастрахователни компании, с които работи Автосервиз "Оптела":

 
„ДЗИ – Животозастраховане” ЕАД предлага автомобилни застраховки "Каско+", "Гражданска отговорност", Злополука на лицата в МПС и места за завеждане на щети и огледи по МПС.
     
  БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРАНС ГРУП предлага автомобилни застраховки "Каско", "Гражданска отговорност" и злополуки.
     
  Застрахователно АД "ВИКТОРИЯ" осигурява сигурност и спокойствие на пътя, изгодни условия, висококвалифицирана застрахователна защита, многобройни преференции и отсъпки.
     
  Общозастрахователното Дружество на Дженерали предлага гражданска отговорност на автомобилистите - "Каско фамилия", "бизнес каско", RENAULT Каско за нов автомобил RENAULT до 3,5 т, DACIA Каско за нов автомобил DACIA до 3,5 т.
     
  “ХДИ Застраховане” АД aвтомобилно застраховане предлага каско на МПС, "Гражданска отговорност", Имуществено застраховане, Застраховка "Злополука", Помощ при пътуване и други.
     
  “ОЗК Застраховане" aвтомобилно застраховане предлага Каско на МПС, Каско "Антикриза", "Гражданска отговорност", злополука на местата в МПС и злополука на местата в средствата за обществен превоз – задължителна застраховка.
     
  "ЗАД Армеец" - Автомобилни застраховки предлага каско на МПС, "Гражданска отговорност" на автомобилистите, гранична застраховка и "Каско удължена гаранция".